nectar-utrecht-pils-bier-brouwerij-nederland-lage-landen-pilsner-logo

Lage Landen

Lage Landen Premium Pilsener

Proost!

nectar-utrecht-pils-bier-brouwerij-nederland-lage-landen-pilsner-foto02

Heerlijke pils in onze Lage Landen

Lage Landen Premium Pilsener is een frisse pils met een ingetoomde bitterheid. De rijke smaak van het bier is goed in balans en het bier heeft een soepele afdronk.

Lage Landen Premium Pilsener wordt volgens eeuwenoude traditie en met de grootste zorg gebrouwen. Het bier wordt exclusief gebrouwen voor de horeca. Voor het bier wordt er kristalhelder water gebruikt uit eigen bron.

De brouwers van Lage Landen Premium Pilsener wilden een heerlijke pils op de markt zetten tegen een eerlijke prijs, dit is gelukt. Inmiddels zijn er al 150 horecazaken die het bier hebben geïnstalleerd.

Excellent Belgisch gebrouwen pils met Nederlandse smaak.

Lage Landen Premium Pilsener karakteriseert zich als pils met een heldere lichtblonde kleur en een mooie dichte schuimkraag. Een lichtzoete pils met een ingetoomde bitterheid en een evenwichtige rijke smaak met een soepele afdronk. Kortom: een heerlijk doordrinkbare pils. Lage Landen Premium wordt volgens eeuwenoude traditie met de grootste zorg en passie exclusief voor de horeca gebrouwen. Excellent Belgisch gebrouwen pils met alleen échte kwaliteitsingrediënten en kristalhelder water uit eigen bron!
nectar-utrecht-pils-bier-brouwerij-nederland-lage-landen-pilsner-foto01

 

 

 

 

 

Assortiment Lage Landen

Ons heerlijke pilsje wordt geleverd in 50 en 20 liter fusten. Deze fusten zijn voorzien van de bekende bajonet/korf aansluiting. Veel merkbieren maken gebruik van deze koppeling. De 20 liter fusten zijn speciaal aangepast voor de fustkoelkasten en ideaal voor o.a. restaurant gebruik, sportkantines en catering opdrachten.

Lage Landen Premium Pils is uitgerust met een glazenlijn bestaande uit 5 soorten glazen in de volgende maten; 20cl, 25cl, 30cl en 50cl. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze tapknoppen, taplensen, barmatjes, biervilten en onze Lage Landen lichtbakken.

(5 % Alc. Cat.1 Pilsener, 12 grP)

nectar-utrecht-pils-bier-brouwerij-nederland-lage-landen-pilsner-foto03

Brouwerij Horeca Service
Eekhorstweg 10B
7942 JC Meppel
Bel: 0522-262436
Mail: info@lagelandenpils.nl