Maurice

1964 - 2018

Verstomd, een stille stem,
nog stiller zal het zijn.
Wat uit liefde is ontstaan,
kan de dood niet breken.
Jij maakte deel uit van het geheel,
uniek en vol herkenbaarheid.
De schakel is nu verbroken,
de lege plaats een feit,
verdriet vermengd met dankbaarheid.

Wij zijn intens verdrietig omdat mijn allerliefste man, mijn trotse papa, mijn schoonpapa en onze zorgzame zoon ons veel te vroeg is ontnomen.

Hij heeft altijd keihard gewerkt om later nog meer te kunnen genieten. Helaas mogen wij dit niet meer samen meemaken. Wij hadden nog zoveel plannen ...

Sylvia Verkerk - van Dijk
Laura en David
Jan Verkerk † en Mia Verkerk - Sollet

Er is gelegenheid om afscheid van Maurice te nemen op zondag 11 maart van 14.00 tot 16.00 uur in het kantoor van onze Drankenhandel Nectar B.V., Mississippidreef 5 te Utrecht.

De crematieplechtigheid vindt plaats op woensdag 14 maart om 14.00 uur in de aula van crematorium Domstede, Proostwetering 8 te Utrecht. Daarna komen wij samen in de koffiekamer van Domstede.

Wij stellen het op prijs als u zondag of woensdag in plaats van bloemen een stompkaars meeneemt met daaraan bevestigd een persoonlijke boodschap voor Maurice.

Maurice Verkerk
Hierdoor zijn wij dus woensdag 14 maart 2018 de hele dag gesloten. Gaarne hier rekening mee te houden met uw bestellingen. Wij zullen op deze dag dus ook niet leveren. Gaarne contact opnemen met het kantoor voor alternatieve leverdagen.
 
Onze excuses voor het ongemak.
Alvast bedankt voor uw begrip.