Eindejaars Winter Kerst Bieren.....

Een mond vol, maar het is het allemaal. Als de klok éénmaal verzet is en het vroeg donker is, is de tijd van de donkere bieren, en meer specifiek de winterbieren aangebroken.

Nieuwsbrief-Nectar-Utrecht-Winterbier-Kerstbier

Om de lijst te downloaden en te bekijken, druk op het excel pictogram hierboven. Vul de lijst daarna in, sla hem op. En stuur hem via de onderstaande link naar ons toe. We kijken uit naar de reserveringen.

Reserveer snel je bieren op fles en/of fust

Winterbier is een bovengistend, meestal moutig bier met een relatief hoog alcoholgehalte. De meeste soorten zijn amber tot donker gekleurd, maar er zijn ook lichte varianten bekend. In veel van deze bieren worden kruiden toegevoegd, zoals bijv. piment, honing, kaneel, kruidnagel of zoethout.

Vele Belgische brouwerijen maken er al jaren een gewoonte van om in de aanloop naar de eindejaarsdagen een winterbier op de markt te brengen. Tijdens een 3-tal maanden zijn deze bieren dan een aanvulling op het normale assortiment.

Uit het ruime aanbod hebben wij een selectie gemaakt die op voorinschrijving te bestellen zijn. Uitlevering is afhankelijk van uitlevering van de brouwerijen.

75cl Flessen en cadeauverpakkingen

Organiseren jullie ook kerstdiners om zo families en vrienden gezellig uitgebreid te laten dineren met kerst? Een goed bier mag daar niet bij ontbreken! De meeste kerst- en winterbieren zijn complex en bevatten flink wat alcohol waardoor deze bieren met name geschikt zijn als digestief. Er zijn behoorlijk wat kerstige bieren verkrijgbaar op 75cl flessen. Perfect om tijdens het kerstdiner te schenken.

Maar natuurlijk ook om cadeau te geven. Hier zijn ook mooie verpakkingen voor te verkrijgen.