nectar-utrecht-frisdranken-usa-calebs-kola-sfeer-05-01

Caleb’s Kola

Discover the True Taste of Kola

SPARKLING WATER * CANE SUGAR * KOLA NUT EXTRACT

nectar-utrecht-frisdranken-usa-calebs-kola-foto-01

Honderden Batches

Vastbesloten om de beste kola te maken met onze kwaliteitsingrediënten, testten we batch na batch en brachten we maanden door met praten en proeven van kola- totdat de juiste balans werd bereikt. Ons kola-recept bestaat uit een mix van duurzame Fair Trade rietsuiker, kolanoten uit Afrika, een speciale mix van kruiden uit de hele wereld en een vleugje citrus. En als je het schenkt, merk je dat Caleb's Kola precies de juiste hoeveelheid koolzuur heeft, wat resulteert in een duidelijk schuimend hoofd. We houden ervan en hopen dat je dat ook zult doen.

Kolanoot Extract

Met een unieke, enigszins bittere smaak en een kleine hoeveelheid cafeïne is de kolanoot een groenblijvende boomnoot afkomstig uit de tropische regenwouden van Afrika. De noot zelf is de vrucht van de kolaboom en kan variëren van zo klein als een kastanje tot zo groot als aardappel! Op grote schaal gebruikt voor de smaak in diverse dranken, halen wij de natuurlijke smaak van de kola-noot eruit als het belangrijkste ingrediënt in Kaleb's Kola.

Fair Trade rietsuiker

De rietsuiker die we gebruiken is Fair Trade gecertificeerd, die lokale boeren helpt ondersteunen en duurzaamheid bevordert. De ongeraffineerde eigenschappen van onze rietsuiker geven onze kola precies de juiste zoetheid.

Bruine kruiden

Tijdens het zoeken naar de perfecte combinatie van smaken en ingrediënten, zijn we voor inspiratie naar onze eigen keukenkast gegaan. Onze geheime mix van bruine kruiden komt van over de hele wereld en geeft Caleb's Kola zijn unieke smaak.

Citrus tonen

Kola en citrus zijn een perfecte match! Hoewel ze op zichzelf al geweldig zijn, creëren hun gecombineerde smaken een geheel nieuwe ervaring. De oliën van de citrusvruchten geven Caleb's Kola een scherpe smaak en een verbazingwekkende frisheid die je in andere kola niet zult vinden.

Assortiment Caleb's Kola

nectar-utrecht-frisdranken-usa-calebs-kola-header-01