Release Session IPA - Stapzwan Brouwerij

Nieuwsbrief-Nectar-Utrecht-Stapzwan-Session-IPA

Meer weten over Stapzwan brouwerij, klik dan snel op de link hieronder en lees en zie welke heerlijke bieren de Stapzwan brouwerij nog meer maakt.

Doordrinkbare IPA met maar 4,1% alc.

Vol trots presenteren we hierbij het laatste nieuwste bier van de Stapzwan Brouwerij van dit jaar, de Session IPA! Het is een lichte, makkelijk doordrinkbare IPA met een laag alcoholpercentage van 4,1%. Het bier is gehopt met de Lemondrop hop. Dit is een zeer nieuwe en exclusieve hopsoort uit de Verenigde Staten welke tonen van limoen, munt en groene thee toevoegt aan het bier. Resultaat is een toegankelijk en doordrinkbaar speciaalbier, een mooi alternatief voor de veelal zwaardere speciaalbieren en een exclusief bier wat een breed publiek zal aanspreken.

Ontwerp etiket

Het ontwerp van het etiket is gemaakt door Rob Klunder – Konacoast. Hij heeft zich laten inspireren door de naam van de gebruikte hopsoort, Lemondrop. Dit heeft geleid tot een filmposter ontwerp met door de Dom toren ook een duidelijke link met de stad Utrecht.

Limited edition

De Session IPA is beschikbaar op fles (24x33cl - 33,60 Euro ex BTW) en fust (20L Slimline Dolium - 84,- Euro ex BTW). Het is een limited edition, er is één batch van gemaakt. Wees er dus snel bij.