nectar-utrecht-pils-bier-brouwerij-nederland-streekbier-amsterdam-gebrouwendoorvrouwen-logo-01

Brouwerij Gebrouwen door Vrouwen

Wij zijn twee zussen uit Amsterdam met een doel: lekker bier maken en veel lol hebben tijdens het brouwen en opdrinken!

nectar-utrecht-pils-bier-brouwerij-nederland-streekbier-amsterdam-gebrouwendoorvrouwen-foto02

Thuis experimenteren

Gebrouwen door Vrouwen is ontstaan als hobby van twee Amsterdamse zussen. Ze begonnen in 2013 met bier brouwen, gewoon thuis in een pan van 35 liter. Met vallen en opstaan hebben ze zich het brouwproces eigen gemaakt en nu weten ze precies hoe ze een fris, zoetig en smaakvol bier kunnen maken. Thuis experimenteren ze verder door om steeds weer nieuwe bieren te creëren. De beste bieren worden in grote hoeveelheden gebrouwen zodat iedereen ervan kan meegenieten!

De zusjes De Heij

TESSEL DE HEIJ
Tessel is samen met haar zus Do de oprichter van Gebrouwen door Vrouwen. Nieuwe recepten verzinnen vindt ze te gek. “De kracht van een biertje wordt vaak onderschat.”

DO DE HEIJ
In 2013 begon Do met brouwen als hobby. In 2015 richtte ze samen met haar zus Tessel Gebrouwen door Vrouwen op. Waarom? “Alles wat je bedenkt kun je de volgende dag uitvoeren!”

 

nectar-utrecht-pils-bier-brouwerij-nederland-streekbier-amsterdam-gebrouwendoorvrouwen-foto04

Bestellen?

Gebrouwen door Vrouwen wordt steeds bekender en zo komt er steeds meer vraag naar ons bier. Wij brouwen graag met kruiden en minder met hop, daardoor zijn onze bieren bijzonder en toch toegankelijk. Consumenten zijn nieuwsgierig naar ons bier door onze naam, daarna vinden ze het zo lekker dat ze het blijven bestellen!

Onze bieren zijn verkrijgbaar op fust en op fles.

Assortiment Brouwerij Gebrouwen door Vrouwen

Vaste bieren

 • Bloesem Blond
  The delicate flower
  Bloesem Blond is een blond bier met vlierbloesem (elderflower). De vlierbloesem zorgt voor een bloemig aroma en geeft een frisse afdronk. Het perfecte bier om de bloemetjes mee buiten te zetten.
 • Gember Goud
  The number 1 spice
  Gember Goud is een lichte Pale Ale met een pittige gember twist. Het is zonder twijfel een uitgesproken bier met een sprankelende, frisse afdronk en een goud randje.
 • Tricky Tripel
  The big boss
  Tricky Tripel is een zware jongen. Het is een vol biertje waarin veel mout is verwerkt. De Tripel is een ambachtelijk bier en een recept van het allereerste uur. Hij is zo lekker dat het tricky kan zijn, dus zorg dat je hem de baas blijft!

 

 • Gin Weizen
  The one that never sleeps
  Gin Weizen is een fris witbier gebrouwen met gerst, tarwe en speltmout. De speciale smaak komt van de gin kruiden die aan het bier zijn toegevoegd. Dit bier is perfect voor ieder moment van de week, altijd en overal.

 • Donker Wit
  The star of the night
  Donker Wit is een vol en krachtig witbier met steranijs, kaneel en kardemom. De donkere kleur komt van gekarameliseerde mout. Op zijn best in de wintermaanden en op een lange zomernacht.

nectar-utrecht-pils-bier-brouwerij-nederland-streekbier-amsterdam-gebrouwendoorvrouwen-assortiment

Gebrouwen door Vrouwen B.V.
Westhavenweg 65-G
Amsterdam (loods)

Donker Curtiusstraat 15
Amsterdam (kantoor)
Bel: Do de Heij | 06-26303908
Bel: Tessel de Heij | 06-23955797
Mail: info@gebrouwendoorvrouwen.nl