pils-bier-brouwerij-nederland-den-haag-kompaan

Brouwerij Kompaan

"Keep your friends close, and Kompaan closer!"

Jasper Langbroek en Jeroen van Ditmarsch:

Twee kompanen uit Den Haag die geloven in écht leven. Door te dromen, te durven en te doen. Zo is Kompaan ontstaan en zo hoopt Kompaan jou en alle vrienden te inspireren om te genieten van elke dag. Dit is onze tijd!

nectar-utrecht-pils-bier-brouwerij-nederland-den-haag-kompaan-foto02

Onze droom werd werkelijkheid

Medio 2012 beginnen Jasper en Jeroen KOMPAAN als officieel bedrijf! De eerste batches van de Hopped Blond worden gebrouwen, toen nog enkel bekend als de Kompaan 20 (recept nummer 20, inmiddels bekend als Kompaan 20 Bondgenoot). Vanwege de goede reacties was het bier snel uitverkocht. Naast de hoppig blond worden ook de huidige Kompaan 070 Kameraad en Kompaan 45 Vrijbuiter geïntroduceerd. Een goede ontvangst in een groeiende biermarkt resulteert in het opschalen van onze volumes. Er worden steeds meer nieuwe bieren gebrouwen door Kompaan en onze groei zet voort.

We beginnen aan het ontwerp en de bouw van onze brouwerij van formaat. Met een 4 ketel 30 HL brouwhuis inclusief vergistingtanks en eigen afvullijn voor flessen is eind november 2016 de puzzel compleet! Met een potentieel jaarvolume van 8000 HL en 10 enthousiaste medewerkers werken we verder aan onze droom.

De bieren van Kompaan zijn award winning.

Sinds de opening van onze nieuwe brouwerij, vallen we regelmatig in de prijzen. In Barcelona hebben wij GOUD ontvangen voor BLOEDBROEDER en tijdens de Dutch Beer Challenge zelfs 5 medailles.

Goud: Bloedbroeder, Zilver: Vrijbuiter, Brons: Bondgenoot, Brons: Joey Greenhorn, Brons: Thierry Sauvage.

Met al deze medailles lijkt het erop dat KOMPAAN de goede weg is ingeslagen. KOMPAAN blijft pionieren en altijd opzoek naar nieuwe stijlen en bieren vanuit de hele wereld. KOMPAAN brouwt voornamelijk Amerikaanse en Engelse stijl bieren.

nectar-utrecht-pils-bier-brouwerij-nederland-den-haag-kompaan-foto01

Assortiment Brouwerij Kompaan

Vaste bieren

  • Kompaan Bondgenoot - Nr. 20 - Hopped Blond
  • Kompaan Bloedbroeder - Nr. 39 - Imperial Stout
  • Kompaan Vrijbuiter - Nr. 45 - Double Porter
  • Kompaan Handlanger - Nr. 58 - Double IPA
  • Kompaan Kameraad - Nr. 070 - Urtype Pilsner

Seizoenbieren

  • Kompaan Badgast - Wheat Ale

Onze Core Range zijn bieren die altijd beschikbaar zijn. Onze nieuwe lijn de Foreign Legion zijn meestal volgens seizoen of gewoon een nieuw bier. Er wordt voldoende gebrouwen, maar het kan zijn dat het op is! Wees er dus snel bij met reserveren.

Naast de Foreign Legion en de Core Range lijn, komt KOMPAAN met oplage voor Barrel Aged en de specialserie: Lost ’n Found (op=op)

nectar-utrecht-pils-bier-brouwerij-nederland-den-haag-kompaan-assortiment

Kompaan Bier
Saturnusstraat 55
2516 AE Den Haag
Bel: 070-7622494
Mail: info@kompaanbier.nl