pils-bier-brouwerij-nederland-streekbier-utrecht-oproer

Oproer Brouwerij

Oproer heeft aandacht voor mens, milieu, dier en bier!

In de eigen brouwerij maken zij gebalanceerde en smaakvolle bieren. In het biologisch, plantaardig restaurant en biercafé willen zij mensen inspireren en laten genieten van bijzondere smaken.

pils-bier-brouwerij-nederland-streekbier-utrecht-oproer-foto-04

Brouwerij

Oproer maakt goede, gebalanceerde, smaakvolle bieren. Ze houden van hop, rijping op vaten en experimenteren met wilde gist, bacteriën en fruit.

Oproer brouwt in Utrecht in hun productiebrouwerij met een capaciteit van 2.700 liter per brouwsel. Ook brouwen zij in Portland, Oregon (VS) voor de Amerikaanse markt. Het bier is, naast in Nederland, in verschillende andere landen verkrijgbaar. Ze doen graag collabs met hun (internationale) vrienden.

Biercafé

In hun biercafé heeft Oproer een ruimte gecreëerd waar iedereen (ook kinderen) zich welkom voelen. Natuurlijk hebben ze alle Oproer-bieren op tap en bieden ze een brede selectie van andere dranken, zowel met als zonder alcohol.

Bij Oproer houden ze van hergebruik van (tweedehands) materialen en om dingen zelf te bouwen. Ze willen mensen inspireren om te zorgen voor het milieu, het drinken van goed bier en het bewust bezig zijn met welzijn van mens en dier. Buiten hebben zij de grootste biergarten van Utrecht!

pils-bier-brouwerij-nederland-streekbier-utrecht-oproer-cafe

Restaurant

De chefs van Oproer zijn trots op het eten dat zij met veel creativiteit en zorg maken. Zij kiezen voor organische en plantaardige ingrediënten om mensen zo bewust te laten worden van hoe en wat ze eten.

Zij gebruiken seizoensgebonden en verse producten van lokale boerderijen. Het brood is gemaakt van gebruikt graan uit het brouwproces (bostelbrood).

Net als de bieren van Oproer is het eten constant in ontwikkeling. Elke maand heeft Oproer een nieuw menu.

Assortiment Oproer Brouwerij

Vaste bieren

  • 24/7 India Session Ale, Session IPA 3,9%
  • I.P.Awesome, IPA 4,5%
  • Black Flag, Cascadian Dark Ale/Black IPA 6,5%
  • Refuse/Resist, Imperial IPA 8,5%
  • Imperial Oatmeal Stout, Imperial havermout stout 9,5%
  • Dark Storm, Dark Barleywine 10%

Daarnaast zijn er vaak speciale, tijdelijke bieren.

De bieren zijn beschikbaar op fust (20L) en op fles (33cl).

pils-bier-brouwerij-nederland-streekbier-utrecht-oproer-foto-01

Oproer Brouwerij
CAB-Rondom 90A
3534 BE Utrecht
Bel: 06-18914623
Mail: info@oproerbrouwerij.nl