pils-bier-brouwerij-nederland-streekbier-utrecht-oproer

Brouwerij Oproer

Het is een Do It Yourself manier van werken.

Duurzaamheid, eerlijke handel en aandacht voor het milieu en dier zijn waarden waar Oproer voor staat. Onafhankelijkheid, doen wat ze zelf willen.

pils-bier-brouwerij-nederland-streekbier-utrecht-oproer-foto-04

Brouwerij

Oproer brouwerij brouwt creatieve, smaakvolle bieren die de brouwers zelf willen drinken. Zij volgen geen trends, maar gaan uit van hun eigen inventiviteit.  Oproer experimenteert met smaken en werkt vaak samen met andere (internationale) brouwers. De bieren zijn ook al over de landsgrenzen verkrijgbaar, tot aan Amerika aan toe. In de brewpub brouwt Oproer experimentele bieren, waaronder de Lab Series. Elders in Utrecht brouwt Oproer in eigen brouwerij op grote schaal onder andere hun vier vaste bieren.

Brewpub

In de Oproer brewpub zijn altijd bieren van Oproer te drinken en ook bieren van bevriende brouwerijen. De brewpub heeft naast goed bier ook een breed assortiment aan andere dranken.

Bij het bouwen van de brewpub hebben wij zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gerecyclede materialen vanuit de brouwerij, zoals pallets en lege fusten en andere tweedehands spullen. Hergebruik en efficiënt gebruik maken van grondstoffen en energie staat ook centraal in de brouwerij.

pils-bier-brouwerij-nederland-streekbier-utrecht-oproer-foto-03

Restaurant

De chefs van Oproer zijn trots op het eten dat zij met veel creativiteit en zorg maken. Wij kiezen voor organische en plantaardige ingrediënten om mensen zo bewust te laten worden van hoe en wat ze eten. Wij gebruiken seizoensgebonden en verse producten van lokale boerderijen. Ons brood is gemaakt van gebruikt graan uit ons brouwproces (bostelbrood). Net als de bieren van Oproer is het eten constant in ontwikkeling. Elke maand hebben wij een nieuw menu.

Assortiment Brouwerij Oproer

Vaste bieren

  • 24/7 India Session Ale, India Session Ale 3,9%
  • Imperial Oatmeal Stout, Imperial havermout stout 9,5%
  • Black Flag, Cascadian Dark Ale 6,5%
  • Refuse / Resist, Imperial IPA 8,5%

De bieren zijn beschikbaar op fust 20L en op fles.

pils-bier-brouwerij-nederland-streekbier-utrecht-oproer-foto-01

Oproer Brouwerij
CAB-Rondom 90A
3534 BE Utrecht
Bel: 06-18914623
Mail: info@oproerbrouwerij.nl

 

Meer informatie? Vraag het mij

nectar-utrecht-vincent-commercieel-adviseur
Vincent Post, Commercieel Adviseur