nectar-utrecht-pils-bier-brouwerij-nederland-horecabier-pilsner-logo-01

Horecabier

Horecabier; wel de smaak, niet de prijs!

nectar-utrecht-pils-bier-brouwerij-nederland-horecabier-pilsner-foto04

Horecabier Goud en Zilver

Horecabier.nl levert, sinds 2005, bij een gerenommeerde brouwerij gebrouwen categorie I pilsener, Horecabier GOUD. Premium pilsener met een heerlijke, herkenbare Nederlandse smaak en 5 vol.% alcohol. Horecabier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan. Zelfs kenners zullen weinig verschil proeven met het bier van de grote Nederlandse brouwers. Het heeft een prachtige, neutrale goudtint en een zalig, gemiddeld bittertje.

Horecabier.nl introduceert in 2017 Horecabier ZILVER. Bij een gerenommeerde brouwerij gebrouwen categorie II bier. Kwaliteitsbier met een verfrissende herkenbare smaak en 4,8 vol.% alcohol. Horecabier Zilver heeft een prachtige schuimkraag en een stevig bittertje. Omdat de accijns en de productie kosten bij dit bier lager liggen kunnen we dit bier nog goedkoper aanbieden.

We leveren géén restpartijen of evenementenbier, maar merkbier zonder merk.

U betaalt bij Horecabier.nl absoluut niets voor marketing of voor leningen, inventaris, aankleding of bruikleen. Dat betaalt u nu wél bij de grote Nederlandse brouwerijen… zelfs als u er geen gebruik van maakt. En dat is ons geheim.

Is Horecabier goedkoop?
Het is net zo duur als een “A-merk” bier in een kratje uit de supermarkt. Bijvoorbeeld: Een Amstel kratje kost, zonder aanbieding, ongeveer € 12,00, er zit 7,2 liter bier in een krat dus kost een liter € 1,37 ex BTW. Als de brouwerij ditzelfde bier aan de horeca verkoopt vragen zij opeens € 2,85 ex BTW voor een liter. Dat is € 1,48 per liter duurder!!!

 

nectar-utrecht-pils-bier-brouwerij-nederland-horecabier-pilsner-foto03

Premium bier voor een eerlijke en scherpe prijs!

De horeca ondernemer krijgt voor dat geld heel veel spiegeltjes en kraaltjes zoals bijvoorbeeld: glaswerk, vilt, tap materiaal, een vertegenwoordiger, parasol en een bonus aan het eind van het jaar (als je genoeg verkocht hebt). Volgens horecabier.nl is dat een sigaar uit eigen doos en soms een sigaar uit de doos van de buurman of nog erger voor de buurman. Dit komt omdat alle horecaondernemers in Nederland verschillende contracten hebben met de brouwerij dus als u minder goede afspraken heeft gemaakt met uw brouwerij dan kan het zijn dat uw buurman profiteert van de liters die u verkoopt.

Horecabier.nl doet daar niet aan mee, wij streven naar een transparante biermarkt en doen waar wij goed in zijn: het leveren van premium bier voor een eerlijke en scherpe prijs!

Assortiment Horecabier

Horecabier GOUD:

Ons Horecabier GOUD is verkrijgbaar in fusten bier gevuld met:

  • Premium pilsener bier met 5 vol.% alcohol van de hoogste kwaliteit
  • Van een grote gerenommeerde Nederlandse brouwerij
  • Met een prettige, herkenbare Nederlandse smaak
  • Verpakt in neutrale fusten van 20, 30 of 50 liter met ‘bajonet sluiting’ zoals bijvoorbeeld ook Heineken en Dommelsch fusten.
  • Voor een super scherpe prijsassortiment Horecabier Goud

Horecabier assortiment Goud:
20 liter fust: € 32,50
30 liter fust: € 47,35
50 liter fust: € 69,00
(prijzen ex btw en € 30,- emballage)

Horecabier.nl levert, sinds 2005, Horecabier GOUD. Bij een gerenommeerde Nederlandse brouwerij gebrouwen categorie I pilsener. Premium pilsener met een heerlijke, herkenbare Nederlandse smaak en 5 vol.% alcohol. Horecabier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan. Zelfs kenners zullen weinig verschil proeven met het bier van de grote Nederlandse brouwers. Het heeft een prachtige, neutrale goudtint en een zalig, gemiddeld bittertje.

U betaalt bij Horecabier.nl absoluut niets voor marketing of voor leningen, inventaris, aankleding of bruikleen, hetgeen u nu wél betaalt bij de grote Nederlandse brouwerijen… zelfs als u er geen gebruik van maakt. En dat is ons geheim.

Horecabier ZILVER:

Ons Horecabier ZILVER is verkrijgbaar in vaten bier gevuld met:

  • Ambachtelijk smaakvol bier met 4,8 vol.% alcohol
  • Van een gerenommeerde brouwerij
  • Een verfrissend en smaakvol bier
  • Verpakt in neutrale vaten van 20, 30 of 50 liter met ‘bajonet sluiting’ zoals bijvoorbeeld ook Amstel en Jupiler vaten.
  • Voor zeer goedkope prijs

Horecabier assortiment Zilver:
20 liter fust: € 28,50
30 liter fust: € 39,50
50 liter fust: € 57,50
(prijzen ex btw en € 30,- emballage)

Horecabier.nl levert, sinds 2017, Horecabier ZILVER. Bij een gerenommeerde brouwerij gebrouwen categorie II bier. Premium bier met een verfrissende herkenbare smaak en 4,8 vol.% alcohol.

‘Normaal’ pilsener bier (zoals Horecabier GOUD, Grolsch en Heineken) heeft een stamwort gehalte rond de 11,5 (cat 1) en daarmee een Alc% van 5,0%. Als je bier net onder de 11 stamwort neemt (bijvoorbeeld 10,8) dan betaal je beduidend minder accijns (cat 2). Qua smaak proef je niet of nauwelijks het verschil vandaar ook dat een aantal leveranciers net onder deze grens is gaan zitten. Het bier zal dan veelal ook een lager Alc % hebben, bijvoorbeeld 4,8%. Voor Horecabier ZILVER hebben wij gebruik gemaakt van dit verschil in accijns.

Gewoon zodat we appels met appels kunnen blijven vergelijken. Wel zo eerlijk!

nectar-utrecht-pils-bier-brouwerij-nederland-horecabier-pilsner-foto01

Horecabier.nl B.V.
De Corantijn 28
1689 AP Zwaag
Bel: 0229-277572
Mail: info@horecabier.nl