De Kromme Haring

"The only thing we fear is shitty beer"

Kopie van Brouwerij 3

The only thing we fear is shitty beer!

In 2016 is met deze gedachte Brewpub De Kromme Haring in Utrecht geopend. Oprichters Gijs en Stephen brouwen met een klein, toegewijd team een breed assortiment verrassende en eigenzinnige bieren. Of het nu doordrinkers zijn waar je steeds voor terugkeert of experimentele brouwsels met verschillende gist culturen. Van Duitse lagers tot aan NEDIPAS en van een barrel-aged sour tot een smoked porter - de Haring is er voor iedereen met smaak. In onze pub brengen we onze brouwkunsten samen met heerlijke pizza’s, verschillende evenementen en heel veel gezelligheid.

 

Brewpub de Kromme Haring

Adres Brewpub:
Europalaan 2C, Utrecht

 

Openingstijden:

Woensdag 16.00 – 23.00

Donderdag 16.00 – 00.00

Vrijdag 15.00 – 00.00

Zaterdag 14.00 – 00.00

Zondag 14.00 – 20.00

(dagelijks pizza tussen 17.00 en 21.00)

Kopie van Terras

Core Range 

 

 

WHITEBAIT - Crushable Ale - 4.5% - Een goudblond bier dat ergens tussen een pilsner, weizen en een goden ale zit. De lichte cascade hop en engelse gist geven het een uniek karakter.

 

DUSKY - Sour Session IPA - 4% - Deze sour IPA heeft met weinig alcohol en een zacht zuurtje dat de fruitigheid van de Amarillo en Mosaic hoppen versterkt. Perfect voor in het (lente/zomer/herfst/winter) zonnetje!

 

INKTVIS - Black IPA - 6.5% - Zwart bier met de harsige fruitige bitterheid van de hoppen en de diepere chocolade en koffietonen van de donkere mout

 

WAHOO - IPA - 6% - Onze Go-to IPA.Uitgesproken fruitig met een plezierig bittertje. Zeer doordrinkbaar

 

FUGU - Saison with Yuzu 6.5% - een droog, rustiek bier met de fris zuur en bittere tonen van de Yuzu

 

LES PERLES DU HOMARD - Saison Forte - 8% - Een volmondig bier met het karakter van een saison met de body van een zwaar Belgisch blond

 

THE ORIGINAL SMOKEY - Smoked Imperial Porter - 8.5% - Het bier waar alles mee is begonnen. Gerookt, zwart, moutig bier. Voor bij de BBQ of bij de open haard!

 

BELUGA - Russian Imperial Stout - 10% - Onze RIS is dik en vol, zoet maar ook met een mooie bitter van de gerookte mouten.

 

SAND DIVER 0.3 - Non-Alcoholic - 0.3% - Een licht zuur non-alcoholisch bier, vol met tropische en citrus hoppen. De toevoeging van een klein beetje zout versterkt de smaken en maakt dit bier isotonisch.

 

Nevel Artisan Ales
Waalbandijk 8D
6541 AJ Nijmegen
Mail: info@nevel.org