Bierbrouwerij de magistraat

Brouwen is ons ding, bier is ons water!

Afbeelding13

Bierbrouwerij de Magistraat

is een nieuwe professioneel opgezette brouwerij. Het is een ambachtelijke craftbier brouwerij in Almkerk, Noord-Brabant. Na de bouw van de brouwerij en het bierlokaal in een monumentale boerderij, is er in januari 2020 voor het eerst bier gebrouwen op deze unieke locatie. Gebrouwen wordt in een 4-vesel 15HL installatie met 195HL vergistingscapaciteit. Alle apparatuur en kennis in eigen huis, zo kunnen we de ambachtelijke kwaliteit van onze bieren waarmaken. 

 

WE MAKEN BIEREN
DIE WE ZELF LEKKER VINDEN

Bier maken lijkt misschien wel het meeste op koken. Kennis van ingrediënten en van het proces zijn beide belangrijk. Wanneer je dan alles, volgens een recept, samenvoegt en de juiste stappen volgt heb je bier. Of eten.

Of het lekker is, vind je pas daarna uit. En dat is waar we ons al helemaal voorin het proces mee bezig houden. De keuze voor mouten, hop en gist maken voor een groot deel uit wat het resulterende bier gaat worden. Combinaties zoeken en veel proeven en aanpassen, zorgen ervoor dat we de lekkerste bieren maken en blijven ontwikkelen.

Afbeelding16

Kruisstraat 16, Almkerk
4296AN Utrecht
0183-794528