De Leckere Pilsner - Golden Medal 2018

Het beste pils komt uit de regio. Drankenhandel Nectar trotse agent van het beste bier van Nederland.

Nieuwsbrief-Nectar-Utrecht-De-Leckere-Beste-Bier-Van-NL

Meer weten over brouwerij de Leckere, klik dan snel op de link hieronder en lees en zie welke heerlijke bieren de Leckere nog meer maakt.

Zit je nog vast aan een wurg contract, de Leckere maakt je vrij

Wat is nou mooier dan een Utrechtse pilsner van de tap. Dat is mogelijk en ook nog eens met het beste pils van Nederland. Ja, u leest het goed. Neem snel contact op om de mogelijkheden eens te bespreken.

Trots op Utrecht

De Utrechtse brouwerij De Leckere heeft de categorie pils van de Dutch Beer Challenge gewonnen. De prijs werd afgelopen woensdag uitgereikt. Er werden 400 bieren beoordeeld in diverse categorieën door ruim 40 biersommeliers.

Directeur Eric Odenwald van De Leckere: “Wij vinden het een grote eer dat we deze erkenning krijgen van de Nederlandse en buitenlandse biersommeliers. Het geeft veel vertrouwen voor de toekomst van ons merk, zeker nu we aan de vooravond staan van de grote verhuizing naar een nieuwe locatie waar we de capaciteit flink kunnen laten toenemen.” De brouwerij verhuist dit jaar van De Meern naar het Werkspoorterrein in Utrecht.

Ook de wedstrijddirecteur Luc de Raedemaeker vond het pilsener van De Leckere de terechte winnaar en omschreef het bier als volgt: “Zeer zuiver met een mooie pareling carbonatie, perfecte niveau zwavel en heerlijk geïntegreerde hopbitterheid.”

De Leckere Pilsner Prijswinnaar 2018