Een vliegende start met Fuze Tea

Met de introductie van Fuze Tea kunnen wij de frisdrank categorie nog harder laten groeien en gasten verrassen met unieke smaken en een perfect serve!

Nieuwsbrief-Nectar-Utrecht-Coca-Cola-FuzeTea

Fuze Tea refund platform & digitale banner campagne

Fuze Tea is in 6 smaken verkrijgbaar, waarvan 4 smaken op horecafles. Omdat de smaken van Fuze Tea uniek en heerlijk zijn, kan heel Nederland Fuze Tea proeven op een moment dat het uitkomt! Bij elk drankje naar keuze kan het aankoopbedrag
worden teruggevraagd, ongeacht het type verpakking. Coca-Cola biedt ondersteuning door middel van een online Refund Platform waarop consumenten het aankoopbedrag terug kunnen vragen middels een kopie van de kassabon. Daarnaast wordt  gebruik gemaakt van een Digitaal Banner Campagne; binnen 2.000 meter van een verkooppunt, krijgt een Facebook gebruiker een banner met link naar het Refund Platform. U hoeft niets te doen om deze service vanuit Coca-Cola te ontvangen, behalve Fuze Tea aan te bieden aan uw gasten.

De introductie van Fuze Tea is een feit!

Sinds begin januari leveren wij als uw groothandel Fuze Tea uit, zodat u als klant zo snel mogelijk Fuze Tea kan bestellen. De eerste reacties uit de markt van gasten en klanten zijn overweldigend! De verpakkingsformaten sluiten naadloos aan op de behoefte van gasten in verschillende consumptiemomenten. Fuze Tea green en sparkling, die de bestaande smaken invullen worden als verfrissend, verrassend en lekker gewaardeerd. Daarnaast wordt verwacht dat spraakmakende smaakcombinaties met kruiden de categorie opschudden en nieuwe ijsthee drinkers zullen winnen. Via deze weg informeren wij u graag over de ondersteuning die wordt geboden vanuit Coca-Cola om de introductie van Fuze Tea tot een succes te maken samen met ons en u als ondernemer.

Fuze Tea Sampling

Fuze Tea komt in totaal met 6 verfrissende smaken. Zo heb je ijsthee nog nooit geproefd, daarom wordt er een grootschalige sampling campagne gestart waarin Nederland via sampling teams en pakketten kennismaakt met de heerlijke smaken! Daarnaast zal er een digitaal programma gelanceerd worden waarin klanten die Fuze Tea geproefd hebben op een later moment, via de smartphone, benaderd worden voor transactie drijvende programma’s in verkooppunten.

Fuze Tea TV Commercial

Voor eind januari heeft al meer dan 90% van Fuze Tea doelgroep de TVC gezien!

Daarnaast wordt er ook andere media ingezet, zoals radio, social media en een grootse outdoor campagne. Zo laten we samen heel Nederland kennismaken met de heerlijke smaken van Fuze Tea.

Bekijk hieronder de TV commercial.

Fuze Tea Bestellen?

Wenst u ook Fuze Tea te bestellen, dan kan dit via bestellingen@drankenhandelnectar.nl.

Voor meer informatie over de diverse soorten, klik hier.