Gewijzigde leverdagen ivm feestdagen

Nieuwsbrief-Nectar-Utrecht-Feestdagen-Gewijzigde-Leverdagen

Een vriendelijke herinnering:

Met de feestdagen in het verschiet gelden er gewijzigde tijden voor het doen van je bestelling, en de dagen waarop wij die kunnen afleveren. Wij rekenen op je begrip en zetten hieronder de aangepaste bestel- en leverschema's op een rijtje. Heb je hier vragen over? Neem dan even telefonisch contact met ons op: 030-2612400

 

Leveren rondom de feestdagen

Hieronder zetten we ons uitleverschema rond de feestdagen op een rij.

2e Paasdag
Op maandag 2 april zijn wij gesloten in verband met 2e paasdag. Dit betekent dat wij u niet kunnen beleveren op uw normale leverdag. Als alternatief bieden wij u een aantal opties;
Optie 1: U kunt er voor kiezen om op zondag 25 maart extra te bestellen. U ontvangt dan op maandag 26 maart een extra grote bestelling (dus voor 2 weken). Dit betekend dat wij in de week van 2 t/m 6 april niet bij u komen leveren.
Optie 2: U kunt er ook voor kiezen om op maandag 2 april te bestellen.  U ontvangt dan ergens in de week van 3 t/m 6 april uw bestelling. Let op! Wij kunnen hiervoor geen dag of tijd afspreken.

Hemelvaartsdag
Op donderdag 10 mei zijn wij gesloten in verband met Hemelvaartsdag. Dit betekent dat wij u niet kunnen beleveren op uw normale leverdag. Als alternatief bieden wij u een aantal opties;
Optie 1: Wij kunnen u eventueel op dinsdag 8 mei bellen dan ontvangt u uw bestelling op Woensdag 9 mei . (Let op! U dient het zelf aan te geven als u gebeld wilt worden). U mag natuurlijk ook zelf bellen, graag ontvangen wij dan uw bestelling op dinsdag 8 mei voor 13.00 uur. Wanneer wij de bestelling op 8 mei na 13.00 uur ontvangen wordt uw bestelling niet meer in die week uitgeleverd en schuift uw bestelling een week op.
Optie 2: U kunt er ook voor kiezen om op woensdag 2 mei extra te bestellen. U ontvangt dan op donderdag 3 mei een extra grote bestelling (dus voor 2 weken). Dit betekend dat wij in de week van 7 t/m 11 mei niet bij u komen leveren.

Koningsdag
Op vrijdag 27 april zijn wij gesloten in verband met koningsdag. Dit betekent dat wij u niet kunnen beleveren op uw normale leverdag. Als alternatief bieden wij u een aantal opties;
Optie 1: Wij kunnen u eventueel op woensdag 18 april bellen dan ontvangt u uw bestelling op Donderdag 19 april. (Let op! U dient het zelf aan te geven als u gebeld wilt worden). U mag natuurlijk ook zelf bellen, graag ontvangen wij dan uw bestelling op woensdag 18 april voor 13.00 uur. Wanneer wij de bestelling op woensdag 18 april na 13.00 uur ontvangen wordt uw bestelling niet meer in die week uitgeleverd en schuift uw bestelling een week op.
Optie 2: U kunt er ook voor kiezen om op donderdag 19 april extra te bestellen. U ontvangt dan op vrijdag 20 april een extra grote bestelling (dus voor 2 weken). Dit betekend dat wij in de week van 23 t/m 27 april niet bij u komen leveren.