JUICE PUNCH V4 is coming soon!

Have you already been Juice Punched?

Nieuwsbrief-Nectar-Utrecht-Juice-Punch-V4

 

 

 

Pre-order Juice Punch V4

Ben je al helemaal enthousiast over de Juice Punch serie en benieuwd naar V4? Pre-order de nieuwe versie dan snel want de bestellingen gaan al hard. Vanaf begin Maart 2018 zal het bier uitgeleverd worden.

Prijzen:

Doos (24x33cl)     € 44,00
Fust (20 liter)       € 101,50

Het recept is klaar en we brouwen nu de JUICE PUNCH V4!

We hebben jullie even in spanning gelaten en na het succes van V3 brouwen we dan nu eindelijk JUICE PUNCH V4. Dit was een groot succes en hier hebben we veel positieve feedback over ontvangen. Na 1624 checkins op Untappd is V3 gewaardeerd met 3,89 gemiddeld. Niet alleen in Nederland zijn ze er fan van, want in België, Spanje & Engeland hebben ze het ook zeer goed ontvangen.

We hebben de eerste 2000 liter van de V4 al gereserveerd op basis van de eerste aankondiging en we gaan 4000 liter gebrouwen. Mocht je dus interesse hebben in fusten of dozen. Dan horen we dat natuurlijk graag snel!

What's new?

Een nieuwe versie van Juice Punch betekent ook weer wat wijzigingen. Ze willen van te voren alvast zeggen dat V4 niet te vergelijken is met V3 door het hogere alcoholpercentage en daardoor het grotere hopgebruik. De belangrijkste wijzigingen zijn:

- Hoger alcoholpercentage (7,5%).
- V4 bevat de hoppen Galaxy, Chinook & Columbus.
- Gebruik techniek 'First Wort Hopping' voor een langere stabiele bitterheid.
- Gebruik van getorrificeerde tarwe door snellere opname van proteïnes.
- Toevoeging van suiker om het bier iets verder uit te drogen.

Binnenkort zullen ze het recept online zetten met meer details.