nectar-utrecht-frisdrank-engeland-big-tom-spicy-tomato-juice-logo

Big Tom Spicy Tomate Juice

Het drinken van tomatensap is een soort van liefde of haat, toch? Gelukkig, hier bij Big Tom, is het absoluut liefde.

Daarom hebben we de afgelopen veertien jaar 's werelds beste gekruide tomatensap, Big Tom, ontwikkeld en ontwikkeld.

nectar-utrecht-frisdrank-engeland-big-tom-spicy-tomato-juice-foto02

Als je Big Tom een 'tomatensap' noemt, lijkt het er eigenlijk op dat je een Ferrari een 'auto' noemt, of Brad Pitt als 'iemand' noemt.

Big Tom is niet zomaar een tomatensap ... het is verdomd anders. Om te beginnen gebruiken we alleen de beste Portugese tomaten, en dan voegen we een speciale mix van 21 kruiden en specerijen toe met een klein vleugje citroen en een vleugje Worcestershire-saus voor de beste Bloody Mary-mix ooit ... elke keer!

Het wordt ambachtelijk geperst en gemengd op de Engelse boerderij van James White. James staat bekend als producent van hoogwaardige fruit- en groentesappen.

Puur of in de mix

Big Tom spiced tomato juice is een heerlijk natuurlijke sap om los te drinken maar kan ook ideaal in combinatie met een hoogwaardige vodka of gin.

nectar-utrecht-frisdrank-engeland-big-tom-spicy-tomato-juice-foto01

Wist je dat?

Tomaten worden vaak behandeld als groente, terwijl het eigenlijk een fruitsoort is. Tomaten zijn grote bessen van de tomantenplant en bevatten zaadjes. Daarom behoort het tot fruit. Tomaten bevatten Lypoceen – een in vet oplosbare krachtige antioxidant – die ervoor zorgt dat ze zo gezond zijn en rood van kleur zijn.

1. Bescherming tegen ziektes
Tomaten kunnen helpen om het risico om verschillende kankersoorten te verkleinen doordat ze rijk zijn aan vitamine B6. Vitamine B6 breekt homocysteine af. Deze stof zorgt ervoor dat bloedvaten worden beschadigt, waardoor de kans op hart- en vaatziekten bestaat.

Door dagelijks voldoende vitamine B6 binnen te krijgen kun je het risico op deze ziekten verminderen. Daarnaast bevatten tomaten niacine, kalium en foliumzuur die ook helpen het hart gezonden te houden. De aanwezige vitaminen A en C versterken het immuunsysteem, dragen bij aan gezonde botten en tanden en beschermen het lichaam tegen andere ziektes.

2. Juiste balans van cholesterol
Dankzij de toenemende consumptie van vet en verwerkte voedingsmiddelen stijgt ons cholesterolgehalte. Het drinken van tomatensap helpt de toename van teveel slecht cholesterol te voorkomen. Daarnaast zorgt het vitamine B gehalte ervoor dat het niveau van het goede cholesterol in ons lichaam toeneemt.

3. Gewicht verliezen
De combinatie van water, voeding en vezels in tomatensap hydrateert je lichaam, geeft je een vol gevoel en biedt je lichaam de benodigde hoeveelheid voedingsstoffen en calorieën. Dit zorgt ervoor dat je metabolisme activiteiten op gang komen.

4. Ontgiften van het lichaam
Een voordeel van het drinken van tomatensap is dat het je lichaam helpt te ontgiften. Tomaten bevatten natuurlijk chloor en zwavel. Deze stoffen helpen je nieren en lever om giftige stoffen uit je lichaam te verwijderen. Verder draagt een gezonde lever bij aan een natuurlijke stoelgang.

5. Bestrijdt vrije radicalen
Door elke dag een glas tomatenstap te drinken verklein je de kans dat vrije radicalen je lichaam kunnen binnenvallen. Tomaten zijn een natuurlijke bron van antioxidaten die vrije radicalen in het lichaam bestrijden. Hierdoor kan tomatensap ook een goed hersteldrankje zijn na het sporten. Door de aanwezige antioxidanten herstelt je lichaam sneller na een zwarte training.

6. Boost voor huid en haar
Tomatensap geeft door de vitamines en ijzer een natuurlijke boost aan dof, beschadigd en futloos haar. Verder kan het helpen bij een jeukende hoofdhuid en roos. Maar tomatensap brengt ook voordelen mee voor de huid. Het kan looien en verkleuringen van de huid tegengaan. Daarnaast kan het acne verminderen en de afscheiding van talg reguleren bij een vette huid. Voor een optimaal effect kan je de tomatensap direct gebruiken op je haar of huid.

nectar-utrecht-frisdrank-engeland-big-tom-spicy-tomato-juice-assortiment

Wonderfull Drinks
Contactweg 30E
1014 AN Amsterdam
Contactpersoon: Rick Broekhuizen
Bel: +31 6 25198206
Mail: rick.broekhuizen@wonderfuldrinks.nl