nectar-utrecht-frisdrank-water-producent-nederland-streekproduct-amsterdam-marie-stella-maris-logo-01

Marie Stella Maris

Schoon water voor iedereen, wereldwijd.

nectar-utrecht-frisdrank-water-producent-nederland-streekproduct-amsterdam-marie-stella-maris-foto02

De gezonde en sociale dorstlesser

Voor in de horeca, thuis of onderweg bieden wij een assortiment in natuurlijk mineraalwater aan. Marie-Stella-Maris mineraalwater is niet alleen een gezonde dorstlesser, maar levert ook nog eens een bijdrage aan schoon drinkwater projecten voor mensen die helemaal géén toegang hebben tot schoon en veilig drinkwater. Lees hier meer over onze filosofie, ons assortiment en verkrijgbaarheid.

Care for water

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen in de wereld toegang tot schoon drinkwater behoort te hebben. Daarom doneren wij voor elke fles die jij (ver)koopt, een vast bedrag aan schoon drinkwater projecten wereldwijd. Voor ons natuurlijk mineraalwater doneren we een bijdrage van 5 cent per liter. Elke maand berekenen we zorgvuldig de totale bijdrage van onze verkochte producten. Dit bedrag wordt direct overgemaakt naar de Marie-Stella-Maris Foundation.

Samen maken we het verschil!

Samen met al onze partners en fans kunnen we een verschil maken. Gezamenlijk hebben meer dan 500.000 euro (april 2017) beschikbaar gemaakt voor schoon drinkwater projecten en al meer dan 18.000 mensen kunnen helpen aan toegang tot schoon drinkwater.

nectar-utrecht-frisdrank-water-producent-nederland-streekproduct-amsterdam-marie-stella-maris-foto01

Assortiment Marie Stella Maris

Het assortiment

De gebalanceerde samenstelling van de mineralen, in zowel de platte als bruisende variant, maakt ons mineraalwater geschikt bij elke maaltijd, of gewoon als gezonde dorstlesser tussendoor. Wij bieden de onderstaande varianten aan.

  • Een handige PET-fles (0,5L) voor onderweg
  • Een kleine glazen fles (0,25L)
  • Een stijlvolle grote glazen fles / tafelwater  (0,75L)

De PET-fles is gemaakt van een lichtgewicht kunststof; 50% hiervan is gerecycled kunststof (rPET). Daarnaast is onze PET-fles 100% recyclebaar.

Lokale waterbronnen

Onze merknaam staat apart van de namen van bronnen waar we ons mineraalwater bottelen. Dit geeft ons de mogelijkheid om lokale bronnen te vinden, wanneer wij bijvoorbeeld overzees willen uitbreiden. Onze voorkeur gaat uit naar bronnen in de buurt van onze distributiemarkten, om zo de transportafstanden en de impact op het milieu te beperken. Voor de West-Europese markt vullen wij ons natuurlijk mineraalwater in Duitsland, vlakbij de grens met Nederland.

nectar-utrecht-frisdrank-water-producent-nederland-streekproduct-amsterdam-marie-stella-maris-assortiment

Marie-Stella-Maris HQ
Generaal Vetterstraat 75-E
1059 BT Amsterdam
Contactpersoon: Marije Schonewille
Bel: 06-52819857
Mail: marije.schonewille@marie-stella-maris.com