nectar-utrecht-frisdrank-siropen-producent-nederland-streekproduct-utrecht-roze-bunker-logo

Roze Bunker

Frisdrank hoeft niet van ver te komen!

Een compacte smaakexplosie van siropen die samen met plat of bruisend kraanwater verandert in een fruitige frisdrank.

nectar-utrecht-frisdrank-siropen-producent-nederland-streekproduct-utrecht-roze-bunker-foto02

De Fruitslagers van Roze Bunker brouwen handgemaakte siropen met vers fruit en kruiden.

De Fruitslagers van Roze Bunker brouwen siropen, ontworpen als smaak-systeem, van logisch fruit en verse kruiden. Een explosie van smaak die te gebruiken is als basis met veel verschillende toepassingen.

Onze smaak-basis wordt met bruisend tapwater een glas frisdrank, met witbier ontdek je een radler met smaak, water ijsjes zijn zo gemaakt en als de zon wordt afgelost door de maan maak je in een handomdraai een Roze Bunker cocktail. Wij houden van het experiment en zijn benieuwd wat jij ervan maakt.

Uit een fles haal je een krat frisdrank of serveer je vele cocktails.

Wij zijn dit systeem gaan ontwerpen, omdat wij houden van één compacte smaakexplosie met meerdere toepassingen. Zo hoeven we geen water te vervoeren, want dat is in Nederland onzin. Zo kunnen we toewerken naar een wereld met minder verpakkingen. Een fles Roze Bunker is een krat frisdrank.

De fruitslager gooit net als een slager liever niets weg, met de fruitresten wordt geëxperimenteerd om nieuwe producten te maken. Worden de gember vezels onze viltjes? De flessen onze cocktail glazen? De citrusschillen nieuwe zeep? Dit zijn de experimenten die in volle gang zijn bij Roze Bunker. Een plakkerig proces dat we graag met je delen.

 

 

nectar-utrecht-frisdrank-siropen-producent-nederland-streekproduct-utrecht-roze-bunker-foto01

De smaak is het enige dat je vervoert

Het smaak-systeem is gebrouwen met logisch fruit. Logisch betekent voor ons zoveel mogelijk uit de buurt en op een goede manier geteeld, maar vooral blijven nadenken over hoe de productie in de toekomst beter zou kunnen. Duurzaam is niet een lijn waar je overheen kan, maar fruit aan het einde van de regenboog.

Assortiment Roze Bunker

Dhr. Peer,  Wilde Ijsthee, Smoked Lime, Madame Gember, Gekke Bessen, Bloesem Power, Citrus Movement,  Estragon Sour

Grote flessen op voetstuk-1

Roze Bunker
Oudenoord 330
3513 EX Utrecht
Bel: 06-27482427
Mail: fruitslagers@rozebunker.nl