Roze Bunker

Frisdrank hoeft niet van ver te komen!

Een compacte smaakexplosie van siropen die samen met plat of bruisend kraanwater verandert in een fruitige frisdrank.

nectar-utrecht-frisdrank-siropen-producent-nederland-streekproduct-utrecht-roze-bunker-foto02

Frisdrank als oplossing!

De fruitslagers van Roze Bunker denken alleen maar in oplossingen en gaan de kleverige problemen in de frisdrankindustrie te lijf met een frisse blik en kilo’s echt fruit. Een siroop wordt alleen gemaakt als deze daadwerkelijk iets toevoegt aan een beter voedselsysteem. Sluit je aan bij de #fruitrevolutie!

Uit een fles haal je een krat frisdrank of serveer je vele cocktails.

Wij zijn dit systeem gaan ontwerpen, omdat wij houden van één compacte smaakexplosie met meerdere toepassingen. Zo hoeven we geen water te vervoeren, want dat is in Nederland onzin. Zo kunnen we toewerken naar een wereld met minder verpakkingen. Een fles Roze Bunker is een krat frisdrank.

De fruitslager gooit net als een slager liever niets weg, met de fruitresten wordt geëxperimenteerd om nieuwe producten te maken. Worden de gember vezels onze viltjes? De flessen onze cocktail glazen? De citrusschillen nieuwe zeep? Dit zijn de experimenten die in volle gang zijn bij Roze Bunker. Een plakkerig proces dat we graag met je delen.

 

 

nectar-utrecht-frisdrank-siropen-producent-nederland-streekproduct-utrecht-roze-bunker-foto01

De smaak is het enige dat je vervoert

Het smaak-systeem is gebrouwen met logisch fruit. Logisch betekent voor ons zoveel mogelijk uit de buurt en op een goede manier geteeld, maar vooral blijven nadenken over hoe de productie in de toekomst beter zou kunnen. Duurzaam is niet een lijn waar je overheen kan, maar fruit aan het einde van de regenboog.

Assortiment Roze Bunker

Dhr. Peer,  Wilde Ijsthee, Smoked Lime, Madame Gember, Gekke Bessen, Bloesem Power, Citrus Movement,  Estragon Sour

roze bunker frisdrank als oplossing-klein nectar-utrecht-frisdrank-siropen-producent-nederland-streekproduct-utrecht-roze-bunker-logo

Roze Bunker

Roze Bunker
Paralelweg West18
4104 AZ Culemborg
Bel: 0613580371
Mail: fruitslagers@rozebunker.nl