Hert Bier

PROEF EN BELEEF HERT BIER

Maak kennis met Hert Bier uit Putten en ontdek de volle smaak van onze bijzondere bieren. Mooie speciaalbieren uit onze eigen brouwerij op de Veluwe. Om op de menukaart te zetten of in het assortiment op te nemen. Om zelf van te genieten of cadeau te doen.

Hert Bier staat voor Leven, vriendschap en betrokkenheid. Het Leven vormt de rode draad door onze brouwerij. Dankzij vriendschap zag Hert Bier het Levenslicht. De betrokkenheid van vrienden en certificaathouders zorgt voor een stabiel fundament voor onze brouwerij.

Betrokkenheid toont Hert Bier ook door maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. Bijvoorbeeld de intensieve samenwerking met de Zorgboerderij Grensverleggende Talenten.

FBF_3315 - kopie
Assortiment

ONZE BIEREN

Het leven is onweerstaanbaar, proef ze allemaal!

Hert Bier zag het Levenslicht met een tripel met de naam Zwaar Leven. Inmiddels hebben we een uitgebreide serie Hert Bieren om mooie momenten en meesterlijke mijlpalen in het Leven te vieren. Met familie en vrienden, kortom met mensen met wie je je verbonden voelt. Voor elk speciaal moment in het Leven hebben wij wel een passend speciaalbier. In flessen van 33 cl, flessen van 75 cl of in een fust van 20 liter.

Toost met Nieuw Leven op een geboorte, steun elkaar met Zwaar Leven wanneer het Leven eventjes tegenzit. Kies voor Wild Leven als je de bloemetjes buiten wilt zetten, vier met Vrij Leven je vrijheid en kijk met Lang-zal-ie-Leven niet op een jaartje meer of minder. En we hebben nog veel meer mooie speciaalbieren.  Zie hier ons volledige actuele assortiment:

 

HERT BIER

De Puttense Brouwerij B.V.

Keizerswoert 26
3881LE
Putten

FBF_3301 - klein
FBF_3348 - klein
FBF_3307 - klein
FBF_3328 klein (1)