10% Introductiekorting*

Brrrrrr.... koud buiten!💨❄️ Tijd om binnen lekker even met een East Coast Porter op te warmen, vers van het vat!!! 🍺

Nieuwsbrief-Nectar-Utrecht-BIL-Brewing-East-coast-porter

Meer weten over Brother in Law, klik dan snel op de link hieronder en lees en zie welke heerlijke bieren de zwagers van BIL Brewing nog meer maken.

Brother in Law | East Coast Porter

‘Morning! Onze nieuwkomer voor de donkere, gure dagen zoals vandaag; de EAST COAST PORTER! Ontstaan voor en groot geworden tijdens de Amerikaanse Revolutie en door ons verder geperfectioneerd. 😉 Vol, romig, chocola en koffie; kortweg: 'Warm & Roasty’.

 *Bij een minimale afname of reservering van 3 fusten of 5 dozen nu 10% introductiekorting! (Geldig t/m 8 december 2017). Te bestellen via de mail!

Prijzen t/m 8-12:
Fust 20L: van € 89,50 voor € 80,55
Doos (24 x 33cl): van € 36,50 voor € 32,85

Ik hoor het graag!

Over het bier zelf

East Coast Porter
Rijke, intense smaken van chocola en koffie. Subtiel zoet en het gebruik van Amerikaanse hoppen geeft een mooi bittertje. Door wat gerst door mais te vervangen is de Porter wel stevig maar niet té zwaar geworden.

Traditioneel met moderne twist
De Engelse brouwers moesten voor het brouwen van hun Porter, in de periode van de Amerikaanse Revolutie, werken met wat er voorhanden was. Daarom werd er Amerikaanse hop en toevoegingen als maïs, suiker of melasse gebruikt. We hebben de stijl zelf iets zwaarder en voller gemaakt. Al met al een heerlijk bier om bij guur weer lekker op te warmen.

De East Coast Porter is perfect bij vettere vis, kruidig stoofvlees, pittige en belegen kazen en chocolade desserts.

Alc.
7.7%
Drink­temperatuur
10-12 °C