Let’s make Amersfoort brew again!

Een échte brouwerij in Amersfoort? Als het aan ons ligt gaat dat snel gebeuren. Een eigen brouwerij waarin wij onze eigenwijze craft bieren maken. Craft bieren van de hoogste kwaliteit, zonder concessies gebrouwen. Let’s make Amersfoort brew again!

Nieuwsbrief-Nectar-Utrecht-Rockcity-Crowdfunding

Meer weten over brouwerij Rock City, klik dan snel op de link hieronder en lees en zie welke heerlijke bieren Rock City nog meer maakt.

Het verhaal van Rock City

Wij zijn Koen, Walter en Wiebe, drie ambitieuze en dappere brouwers uit Amersfoort. Na thuis een aantal jaar als hobby bier gebrouwen te hebben, zijn we in 2014 Rock City Beers gestart. Met Amersfoortse speciaalbieren laten we liefhebbers zien dat historie en traditie hand in hand gaan met Lef. Lef om iets nieuws te proberen.

Met onze bieren die je zintuigen prikkelen hebben we een sterke naam opgebouwd en zijn we in sneltreinvaart gegroeid tot het grootste lokale biermerk in de stad. Met onze ontembare passie hebben we ons gebied dit jaar uitgebreid de regio in maar nu is het tijd voor de volgende stap; een eigen brouwerij om onze eigenwijze bieren te maken en te verkopen in heel Nederland. Bij de brouwerij hoort uiteraard ook een brewpub, een plek om te onthaasten maar vooral te genieten van alle bieren die wij in onze brouwerij produceren. Maar om dit allemaal te realiseren hebben wij jullie hulp nodig!