frisdrank-soda-nectar-utrecht-the-duchess-vrigin-gin-tonic-zuid-afrika-logo-01

The Duchess Virgin Gin & Tonic

The Duchess, de eerste alcoholvrije gin-tonic ter wereld, is nu ook in Utrecht verkrijgbaar/
Het drankje won zopas nog een award voor 'Best Adult Drink'.

frisdrank-soda-nectar-utrecht-the-duchess-vrigin-gin-tonic-zuid-afrika-foto02

The Duchess is een alcoholvrije Gin & Tonic

Goed nieuws voor bobs, zwangere vrouwen of personen die liever geen of minder alcohol drinken, maar een gin-tonic toch wel weten te pruimen: de gelauwerde alcoholvrije gin-tonic The Duchess is vanaf nu ook in Utrecht verkrijgbaar. Cheers!

Gemaakt met aromatische kruiden en natuurlijk gezoet met stevia en laag in suiker. Een elegant alternatief voor alcohol. Met enorme aandacht voor detail wordt The Duchess gemaakt met gedistilleerde jeneverbessen en infused met kruiden en tonic water. Hierdoor ontstaat de herkenbare ginsmaak in een heerlijke mix geblend met kruiden.
The Duchess speelt in op de trend van 0,0% alcohol.

The Duchess, hertogin van de alcoholvrije drankjes

Een heerlijk verfrissende gin-tonic op een terras in de zwoele zomerzon? Die kan verdorie goed smaken. Maar als je zwanger bent, door je vrienden bent aangewezen als bob of om een andere reden geen alcohol drinkt, staan er vaak weinig verrassende alternatieven op het menu. Enter: The Duchess, een verrukkelijk verantwoord alternatief op de klassieke gin-tonic. Het alcoholvrije drankje was ontzettend populair in de roaring twenties en de jaren 80, en het is nu helemaal terug (én verkrijgbaar in Utrecht)!

The Duchess is niet alleen even smaakvol als zijn alcoholische tegenhanger, maar is ook nog eens laag in suiker. Het geheime ingrediënt? Een unieke mix van botanische planten die gecultiveerd werden door de tante van de Zuid-Afrikaanse oprichter Johanns Le Roux. Denk maar aan aroma’s van citrus, steranijs en kruidnagel. The Duchess won in 2018 trouwens nog een award voor ‘Best New Drink Concept‘ en ‘Best Adult Drink‘.

frisdrank-soda-nectar-utrecht-the-duchess-vrigin-gin-tonic-zuid-afrika-foto01
frisdrank-soda-nectar-utrecht-the-duchess-vrigin-gin-tonic-zuid-afrika-assortiment