Op de bieren At The Hop! en Comfortably Numb kan nu worden ingeschreven!

Nieuwsbrief-Nectar-Utrecht-Hommeles-Pre-Order-Cans

Meer weten over brouwerij Hommeles, klik dan snel op de link hieronder en lees en zie welke heerlijke bieren Hommeles nog meer maakt.

At the Hop! – eenmalige special, verkrijgbaar vanaf half oktober!

Ons vershopbier, dat één keer per jaar wordt gebrouwen met hop uit eigen hoptuin! De hop wordt dus niet gedroogd, maar gaat de ochtend na het plukken direct de brouwketel in! In Zuid Engeland een oude traditie, waar ze het 'Green Hops beer' noemen. Dit jaar in een nieuw jasje, en uitkomend als 'special' in de Hommeles Untaped serie nummer 3. Voor de liefhebbers van een pittig en uiteraard hoppig bier, maar met 5,9% toch goed doordrinkbaar. Een uniek bier, gebrouwen aan de boorden van de Kromme Rijn, met lokale hop en water uit de Utrechtse Heuvelrug! At the Hop is te bestellen op fust, op fles (33 cl), en dit jaar - primeur! - ook in blik! Voor een nog betere conservering van de hop-aroma's! 'Let's go to the hop!'

Prijzen Exclusief BTW:

Fles 33cl (24 in doos):       € 37,20
Blik 33cl (24 in tray):        € 46,80
Dolium fust 20 liter:        € 78,50

Comfortably Numb – eenmalige special, verkrijgbaar vanaf begin November!

De opvolger van de Molotov, maar dan heel anders! Comfortably Numb wordt uitgebracht als nummer 4 in de Hommeles Untaped serie. Als favoriet uitgekozen bij een proeverij met vijf proefbrouwsels door een deskundige jury van Utrechtse bier-uitbaters. Het is een romige Vanilla Milk Stout met tonen van echte vanille bonen, tannines uit het eikenhout en een verwarmende likeur. Comfortably Numb is met 8% een stevig, hartverwarmend herfst- en winterbier. Ook Comfortably Numb zal gedeeltelijk op blik worden afgevuld alsmede in mooie cadeauflessen van 75 cl! Daarnaast op gangbare fles (33 cl) en op fust.

Prijzen Exclusief BTW:

Fles 33cl (24 in doos):    € 42,00
Blik 33cl (24 in tray):     € 51,60
Fles 75cl (6 in doos):      € 26,70
Dolium fust 20 liter:     € 89,50